26 Aralık 2010 Pazar

kafamfatal

26 aralık

15:15
ah bu kafa. kafam. ka fam fatal. senenin bitmesine beş gün kala. hangover. evet dün gece ve bu sabah. bişiler oldu. ne kaldı geriye? hafif bir titreme. biraz baş biraz mide. bozbulanık porsuk gibiyim seninle. sen de kimsin? ah, evet, dün gece. bişiler oldu seninle. ve bu sabah. bozbulanık bir gövde. elmalar, yeşil duvarlar "gourmand" kokular. sihirli geçişler adlı bir kitap karşımda, hemen sağda. şimdi şu anda. gözüm takılıverdi. güzel isim. rüya görme sanatı da fena değilmiş ama. ikisi yan yana. ikişer ikişer gelin bana. 2 4 6 8. sayılarla sevişiriz. biz matematikçiler herşeyi ve herkesi nasıl da severiz.

20:57
Her şey bir kazayla başladı. Evet, tabii ki. Sakarlık, süprizlerin tohumu olagelmiştir kuşaklar boyu.
İçki bitti. Bakkala gidecek iki kişi belliydi: Beyaz tişörtlüler. Saf teröristler. Potansiyel küpidler. Bonnie ve Clyde değil de Franny ile Zooey belki. Bilinmeyen bir gelecekte, iki kişinin bildiği. Hepimiz kardeşiz öyle değil mi?
Kısacık bir an. Alnımla aniden buluşan sert metal cisim beni kendime getirdi, aynı hızla da kendimden geçirdi. Saçlar uçuştu, dudaklar buluştu, kollar karıştı, insanlar yok oldu. İnsanlık öldü mü? Kurumsal anlamda belki.

21:50
Zaman dolmak üzere. Bize ayrılan sürenin donuna etmesine ramak kalmıştı ki, işte o kitap. "Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet" buyurmuş cennetten çıkma Vanessa'nın biricik aşkı Johnny Depp. New York Times bestseller mührünü de basmışlar cin bakışlı Patti Smith'in yanıbaşındaki fötr şapkalı Robert Mapplethorpe'un sol koluna. Gençlik güzel şey. Aşk güzel. Aşık bir günde aldım kendime bir hediye: Çoluk Çocuk/ Patti Smith. Bu akşam okurum beni kimse tutamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder